24K™ Luxury Energy Drink: energiedrank met een gouden randje

24K Luxury Energy Drink luidt de nieuwe generatie energiedranken in: exclusiever, luxueuzer én met een grotere inhoud van 33 cl.

Exclusieve energiedrank

Vindt u de meeste energiedranken ook veel te zoet? Wij ook! Daarom gingen we op zoek naar een lekker fruitig recept zonder plakkerige nasmaak. Het resultaat is een exclusiever energiedrank met minder suiker. Al zorgt de goed gedoseerde cafeïne wél voor de nodige boost.

Bovendien bevat 24K Luxury Energy Drink ook de nodige vitamines B. Die zorgen voor een betere stofwisseling waardoor u nog meer energie krijgt.

Klassevol luxedesign

Het zwartgouden design straalt pure luxe uit. Met dit drankje wilt u gezien worden. En dankzij de grotere inhoud van 33 cl is het extra lang genieten van dit gouden energiedrankje.

24K Luxury Energy Drink in uw koeling

24K Luxury Energy Drank verovert de harten van de Belgen en ver daar buiten. Want iedereen weet deze verfrissende en exclusieve energiedrank te smaken. En door zijn luxueuze design vindt 24K Luxury Energy Drank ook zijn weg in het nachtleven.

Wilt u 24K Luxury Energy Drink ook in uw assortiment? Of wilt u meer info over deze gouden drank? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

logo Distr-K